Expat Woningen

In de nieuwe Katendrechtse wijk hebben wij een luxe appartement te huur.
Het betreft een tweekamerappartement op de eerste etage van een gerenoveerd historisch pand. Dit appartment word met een “all inclusive service” aangeboden. 

Compleet moderne inrichting inclusief water/gas/elektra,internet en tv. Een keuken voorzien van een uitgebreide inventaris zoals magnetron, elektrische kookplaat, vaatwasser en complete servies en keukengerei.

In de slaapkamer staan een tweepersoonsbed, een ladekast, een garderobekast, nachtkastje en bureau, zodat uw expat nog in de late uren zijn/haar werk in een rustig thuissfeer kan afmaken. Wat deze slaapkamer bijzonder maakt is dat de badkamer binnen de slaapkamer is. 

Met een “all inclusive service” bedoelen we ook “all inclusive”. Bij dit appartement hoort ook een wekelijkse schoonmaak service en was service op de donderdagen. De was wordt elke donderdag opgehaald door een wasservice bedrijf en wordt vrijdag weer keurig afgeleverd.

Met dit luxe appartement wordt uw expat helemaal ontzorgt zodat hij/zij zich helemaal op zijn werkzaamheden kan concentreren. en tot rust kan komen.

WTC Rotterdam
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

Contact
Volg ons op