Waarom Primicia

Wij maken van ieder huis een thuis.

Voor de huurder

De studententijd, de tijd wanneer je pas start met werken of de periode waarin jij in een andere stad aan het werk moet, kunnen allemaal spannende tijden zijn. Het voelt dan al een stuk veiliger wanneer je intrekt in een woning, waar je zelf niets aan hoeft te doen en de prijs inclusief is.

Met deze zekerheid kan je ook meteen aan de slag in je nieuwe omgeving en kan je in alle rust starten. Wil jij voor een langere periode in de woning blijven of zoek je slechts een overbrugging voor enkele maanden? Ook dan kunnen wij in je behoefte voorzien.

Voor de verhuurder

Een pand of een woning zelf verhuren, brengt het nodige administratieve werk met zich mee. Hiernaast moet er ook altijd iemand beschikbaar zijn die inspringt bij eventuele reparaties. Primicia Services is hierin de expert en ontzorgt u volledig.

Wij zorgen ervoor dat uw woning niet leeg komt te staan en wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen, mocht u dit wensen. Wilt u de woning voor een specifieke periode verhuren, of denkt u liever aan een langere periode? Ook dan werken wij graag met u samen.

Extra begeleiding

Veel jonge studenten verhuizen naar steden waar alles nieuw is. Het openbaar vervoer, de verzekeringen, een telefoonabonnement, het aanschaffen van schoolboeken, zijn allemaal zaken welke nu zelf geregeld moeten worden. Hiernaast komt het vaak voor dat zij voor het eerst op zichzelf gaan wonen en een bijbaan moeten zoeken. Dit allemaal kan nogal veel zijn.

Om deze redenen zorgt Primicia Services ook voor de nodige begeleiding. In groepsbijeenkomsten wordt alles omtrent de stad en het studentenleven in die stad uitgelegd. Na deze bijeenkomsten zijn de studenten klaargestoomd en hebben ze alle uitleg die nodig is, gekregen. Mochten zij hierna nog meer begeleiding wensen, is dat mogelijk.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Uw voordeel bij ons

Huurder

  • Een volledig gemeubileerde woning
  • Geen extra onkosten voor inrichting
  • Een all-inclusief prijs
  • Geen inschrijfkosten
  • Geen toewijzing door middel van wachttijden

Verhuurder

  • Geen extra administratief werk
  • Verhuren zolang u wilt
  • Geen klein onderhoud voor eigen rekening

WTC Rotterdam
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

Contact
Volg ons op